Angst & Paniekstoornis Forums Welkom & Huisregels Denk ten alle tijden aan je eigen privacy!

Tags: 

 • Dit onderwerp bevat 1 deelnemer en 0 reacties.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #51
  Redactie
  Sleutelbeheerder

  Denk ten alle tijden aan je eigen privacy!

  Als je je aanmeld op het forum kies als gebruikers naam nooit je hele naam (voor & achternaam). Maar bijvoorbeeld alleen je voornaam (als die nog vrij is) of een fictieve schuilnaam. Een forum op internet of sociale media als facebook, twitter & hyves zijn publiekelijk toegankelijk. En het is van belang dat een toekomstig werkgever of andere belanghebbende niet via Google op informatie stuit waarvan jij achteraf spijt heb dat dat aan jou gekoppeld kan worden.

  Het forum is veilig, emailadressen en wachtwoorden worden gecodeerd opgeslagen op een zogeheten database server welke niet direct aan het internet is gekoppeld. Andere leden of gasten kunnen niet zien wat jouw emailadres is. Wanneer je dus alleen een veilige inlognaam (alleen je voornaam of een fictieve naam) kun je zonder zorgen deelnemen aan dit forum.

  Belangrijke tips!

  1. Vermeld ook in forum discussies geen persoonsgegevens. Indien je met een ander lid in contact wil komen kun je deze een privé bericht sturen. Uiteraard geld ook dan gebruik altijd je verstand.

  2. Vermijd groepen op sociale media zoals Facebook. Doorgaans is je persoonlijke facebook account voorzien van je voor en achternaam en vele andere gegevens. Van de groepen, ook besloten groepen, is publiekelijk zichtbaar wie daar lid van zijn en doorgaans is dit dus met je volledige naam.

  3. Je kunt in je profiel een afbeelding plaatsen. Uiteraard ben je van harte welkom hier een foto van jezelf te plaatsen, hou er rekening mee dat het mogelijk is om op internet ook met foto’s te zoeken. Mensen zouden dus via een foto een facebook profiel kunnen vinden.

  4. Mocht je onverhoopt een prive bericht ontvangen van iemand die je niet kent van het forum welke persoonsgegevens vraagt meld dit altijd direct in de categorie Vragen & Verzoekjes. De staf zal dan per omgaande actie ondernemen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het onderwerp ‘Denk ten alle tijden aan je eigen privacy!’ is gesloten voor nieuwe reacties.